Veřejná zakázka: Rekonstrukce a modernizace objektu ZČU Veleslavínova 42, Plzeň pro Fakultu pedagogickou a NTC – další etapy

Informace o veřejné zakázce

fáze zadávacího řízení Zadáno (v archivu)
Zakázka byla zadána.
DBID: 3280
Systémové číslo: P19V00000092
Dle zákona: č. 134/2016 Sb.
Datum zahájení: 19.03.2019
Nabídku podat do: 15.04.2019 10:00

Název, druh veřejné zakázky a popis předmětu

  • Název: Rekonstrukce a modernizace objektu ZČU Veleslavínova 42, Plzeň pro Fakultu pedagogickou a NTC – další etapy
  • Druh veřejné zakázky: Stavební práce

Stručný popis předmětu:
Předmětem plnění veřejné zakázky je částečná rekonstrukce objektu Veleslavínova 42, Plzeň pro potřeby Fakulty pedagogické (FPE) a Výzkumného centra – Nové technologie (NTC) Západočeské univerzity v Plzni. Jedná se především o stavební práce uvnitř budovy, technické rozvody, rekonstrukci střechy vč. krovu, dokončovací práce.

Objekt je zapsán v Ústředním seznamu kulturních památek, tudíž stavební práce budou probíhat pod dohledem odboru památkové péče Magistrátu města Plzně. Objekt bývalé I. České reálky pochází z roku 1865. Autorem stavby je architekt Moric Hinträger. Jedná se o třípodlažní částečně podsklepený objekt o půdorysných rozměrech cca 51,5x34 m, výška hřebene cca 20 m. Střecha šikmá, krytina plechová, s vnějšími dešťovými svody.
Stavebně historický průzkum byl zpracován v roce 1988 Státním ústavem pro rekonstrukce památkových měst a objektů. V podzemním okolí budovy se nachází Plzeňské historické podzemí. Jeden ze vstupů do podzemí ústí ve sklepě objektu ZČU. Objekt je komunikačně napojen na městskou síť místních komunikací. Přístup je z ulice Veleslavínovy, vjezd do dvora ze Sadů Pětatřicátníků. Objekt je napojen na inženýrské sítě – vodovod, kanalizaci, plyn, el. energii, rozvody tepla PLTEP, slaboproudé rozvody. Objekt je napojen na dopravní a technickou infrastrukturu.
Při stěně sousedící se schodištěm západního atria byla v minulosti dodatečně vystavěna prosklená výtahová šachta s propojením na mezipodesty hlavního schodiště. V úrovni přízemí je ve východním atriu z minulosti dodatečná vestavba skladu a kanceláře správce. Dále byl objekt již v předchozích letech částečně zrekonstruován – především 2. a 3. NP, posluchárna v mezipatře mezi 2. a 3.NP a východní křídlo v 1.NP.
Objekt je vybaven následujícím vybavením a zařízeními: v učebnách AV technika, laboratorní vybavení příslušných kanceláří a laboratoří (KCH, NTC).
Budova slouží pro účely Fakulty pedagogické ZČU. Dále jsou v budově rovněž učebny s celouniverzitním užíváním (s využívání i ostatními fakultami sídlícími ve středu města).
Podrobné informace k předmětu plnění jsou uvedeny v zadávací dokumentaci a jejích přílohách.

Druh zadávacího řízení, předpokládaná hodnota

  • Druh řízení: zjednodušené podlimitní řízení
  • Režim veřejné zakázky: podlimitní
  • Předpokládaná hodnota: 44 738 000 Kč bez DPH

Zadavatel

  • Úřední název: Západočeská univerzita v Plzni
  • IČO: 49777513
  • Poštovní adresa:
    Univerzitní 2732/8
    30100 Plzeň

Adresa kontaktního místa

Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na:
prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK (https://zakazky.zcu.cz)

Kontakt

Položky předmětu

Zadávací dokumentace

Vysvětlení, doplnění, změny zadávací dokumentace

Veřejné dokumenty

Formuláře

URL odkazy

Plnění smlouvy na základě veřejné zakázky